Mindenképpen érdemes elhozni gyermekedet egy fotózásra 1 éves koráig, mert édes képeket készíthetünk róla. Nagy öröm lesz visszanézni ezeket a fotókat a későbbiekben, és visszaemlékezni erre az időszakra. Ezt az időszakot 2 részre osztanám attól függően, hogy milyen képeket szeretnél róla viszont látni.

Még nem ül a baba

A gyermek kb. 4 hónapos korától 8 hónapos koráig tartó időszak. Ezek a képek annyiban különböznek az újszülött fotóktól, hogy nagy valószínűséggel a kisbabád már ébren lesz a felvételeken. Persze ha szerencsénk van, készülhetnek alvós fotók is. Tudunk a gyermekről hason fekvős képeket is készíteni, olyanokat melyeken már szépen kiemeli magát. Emellett egyéb kiegészítőkkel (kosár, sapkák) színesítjük a fotókat.

Ül a baba

Ha kisbabád már tud ülni, de még nem tud járni, érdemes elhozni őt egy fotózásra. Nagyon aranyos fotókat lehet róla készíteni, ahogyan büszkén ül akár egy kosárban, vagy egy kis széken.
A baba fotózás alkalmával minden esetben készülnek családi fotók is, illetve anya-baba, apa-baba és testvér képek is.

Gyermek fotózás

Szívesen vállalom nagyobb gyermekek fotózását is. A fotózás lehet stúdióban, szabadtéren illetve a kettőt kombinálva is. Mindent előre átbeszélünk, hogy a gyermek milyen ruhákban szeretne lenni, ehhez igazítva a hátteret, kiegészítőket.

Baba-gyermek fotózás galériáim