Ha te is családtagként tekintesz kutyusodra, biztosan elgondolkoztál már azon, hogy szeretnéd őt megörökíteni profi fotókon, és milyen jó lenne, ha közös képek is készülnének vele.

De talán elvetetted az ötletet, mert azt gondoltad, hogy kutyusod kicsit szeleburdi, vagy esetleg túl idős már hozzá. Ez egyáltalán ne tántorítson el attól, hogy jelentkezz nálam egy kutyafotózásra! Fotóztam már 7 hónapos kölyökkutyát, és 15 éves süket kutyust és mindkét esetben tündéri fotók készültek. Sokféle trükköm van arra, hogy hogyan motiváljuk a kutyusokat, hogy a kamerába nézzenek.

Hidd el maradandó élmény lesz nektek, és emellett persze gyönyörű fotókon örökítheted meg leghűségesebb társadat, családod négylábú tagját, a Kutyádat.

Egy kutya fotózása igazán nagy kihívás egy fotós számára, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Ha jól össze tudok dolgozni a gazdival – Veled – akkor egészen biztosan tündéri fotókat tudok készíteni a kutyusodról. Ehhez viszont a Te segítségedre is szükség lesz! De ne gondolj semmilyen nehéz feladatra.

A kutyafotózás lényege, hogy milyen trükkökkel tudjuk a kutyád figyelmét fenntartani, annak érdekében, hogy a kamerába nézzen. ( Én egyébként az olyan fotókat is nagyon szeretem, melyeken a kutya kinéz a képből, de ez az én személyes ízlésem.)

Tehát a mi feladatunk, hogy fejen állva, furcsa hangokat kiadva, labdát dobálva elérjük, hogy kutyusod egy adott irányba figyeljen, és lehetőség szerint én a kamerával valahol a kutya és a finom csirkefalat között legyek és kattintsak. Ugye milyen bonyolultan hangzik? Csak viccelek, egyáltalán nem az, sőt. Eddig minden esetben jó hangulatú, mókás néhány óra kerekedett ki egy-egy kutyafotózásból.

Műtermi fotózást kis- és közepes testű kutyusokról tudok vállalni, nagyobb kutyusokat viszont nagyon szívesen fotózok szabadban.

Ha a kutyádról és rólad készült fotókat adod ajándékba ismerőseidnek,vagy ha egy kutyás rokonodat, barátodat leped meg egy ilyen fotózással,mindenképpen garantált lesz az öröm.

Kutya fotózás galériáim