Kismama fotózás árak
Kismama fotózás menete

Ajándékutalvány kapható!

Lepd meg szeretteidet egy fotózás ajándékutalvánnyal !

Igényelni az info@zseelphotography.com e-mail címen, vagy a 70-600-1225 telefonszámon tudsz. Várlak szeretettel! Linda

Üdvözöllek! Ha ellátogattál erre az oldalra, akkor minden bizonnyal a kisbabád érkezését várod, amihez szívből gratulálok. :) Függetlenül attól, hogy az első vagy akár a harmadik babádat várod,a várandósság egy ritka, különleges időszak az életedben. Az anyaság csodálatos érzése és szép emlékei már a babád megszületése előtt jelen vannak, amikor izgatottan várod kisbabád érkezését. Sok  különleges élethelyzet van egy ember életében, de azt gondolom hogy ez egy olyan, amelyet mindenféleképpen érdemes profi fotókon is megörökíteni.

Választhatsz Normál és Mini fotózás csomag közül, bővebben az Árak oldalon olvashatsz erről.

Mikorra időzítsd a kismama fotózást?

Általában ajánlott a kismama fotózást a második vagy korai harmadik trimeszterre időzíteni, de minden nő és minden terhesség más, így ez az időpont akár más is lehet a te terhességed esetén. Főként ha például iker terhességről beszélünk. Azt szoktam tanácsolni, hogy minél előbb jelentkeztek annál több időnk marad minden részlet pontos átbeszélésére és így te is nyugodtan készülsz majd a fotózásra.

Hol zajlik a fotózás, szabadban vagy műteremben?

A kismama fotózás történhet szabadtéren és műteremben is. A szabadtéri fotózás helyszíne lehet Budapesten vagy Budapest 100km-es körzetében is. A műtermi fotózás pedig az Oktogonnál van egy csodásan berendezett műteremben. De természetesen a kismama fotózás lehet egy általatok kiválasztott, szíveteknek kedves helyszínen is vagy akár a saját otthonotokban is.A kiszállási díjat minden esetben előre egyeztetjük.

Milyen ruhákat és kellékeket viselhetek?

A kismama fotózáson viselheted a saját ruháidat is, de ha egészen egyedi ruhát szeretnél akkor lehetőség van gyönyörű ruhák bérlésére is. Nagyon szívesen adok neked tanácsokat, hogy szerintem milyen fazonú és színű ruha állna neked jól és természetesen minden apró részletet átbeszélünk a fotózás előtt. Bátran felteheted a kérdéseidet, megpróbálok mindenben a segítségedre lenni hogy a fotózáson a lehető legkomfortosabban érezd majd magad.

Kik vannak jelen a fotózás során?

A kismama fotózáskor én és legfeljebb 1 asszisztens van jelen, tehát amiatt sem kell aggódnod hogy sokan lesznek körülötted, és ez téged esetleg feszélyez.

Retusált képek is készülnek?

Igen! A fotózáson készült fotókat minden esetben retusálom, nyers fotókat nem adok át. A retusálás mértékénél mindig törekszem a természetességre, nagy túlzásoktól mentes de a kisebb esztétikai hibákat mindig elrejtve próbálom a fotókat egy kicsit újragondolni, szebbé, egyedibbé, mesésebbé varázsolni. A fotókat minden esetben én retusálom, hiszen már a fotózás előtt van egy konkrét elképzelésem a végleges képet illetően és nagyon szeretem én megalkotni és ha szükséges egy kicsit újragondolni a végleges képet. A Kismama fotózás áraiért kattints ide!

Bővebb információkért keressetek meg bizalommal az alábbi elérhetőségeimen, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésetekre!