Üdvözöllek!
Ha ellátogattál erre az oldalra, akkor minden bizonnyal a kisbabád érkezését várod, amihez szívből gratulálok.
Függetlenül attól, hogy az első vagy akár a harmadik babádat várod,a várandósság egy ritka, különleges időszak az életedben.
Az anyaság csodálatos érzése és szép emlékei már a babád megszületése előtt jelen vannak, amikor izgatottan várod kisbabád érkezését.
Sok  különleges élethelyzet van egy ember életében, de azt gondolom hogy ez egy olyan amelyet mindenféleképpen érdemes profi fotókon is megörökíteni.
Általában ajánlott a kismama fotózást a második vagy korai harmadik trimeszterre időzíteni, de minden nő és minden terhesség más, így ez az időpont akár más is lehet a te terhességed esetén. Főként ha például iker terhességről beszélünk.
Azt szoktam tanácsolni, hogy minél előbb jelentkeztek annál több időnk marad minden részlet pontos átbeszélésére és így te is nyugodtan készülsz majd a fotózásra.
A kismama fotózás történhet szabadtéren és műteremben is. A helyszín mindkét esetben Budapesten, a szabadtéri fotózás a 3.kerületben a műtermi fotózás pedig az Oktogonnál van egy csodásan berendezett műteremben.
De természetesen a kismama fotózás lehet egy általatok kiválasztott, szíveteknek kedves helyszínen is vagy akár a saját otthonotokban is.
A kismama fotózáson viselheted a saját ruháidat is, de ha egészen egyedi ruhát szeretnél akkor azt is tudok biztosítani a fotózásra.
Nagyon szívesen adok neked tanácsokat, hogy szerintem milyen fazonú és színű ruha állna neked jól és természetesen minden apró részletet átbeszélünk a fotózás előtt.
Bátran felteheted a kérdéseidet, megpróbálok mindenben a segítségedre lenni hogy a fotózáson a lehető legkomfortosabban érezd majd magad.
A kismama fotózáskor én és legfeljebb 1 asszisztens van jelen, tehát amiatt sem kell aggódnod hogy sokan lesznek körülötted, és ez téged esetleg feszélyez.
A fotózáson készült fotókat minden esetben retusálom, nyers fotókat nem adok át. A retusálás mértékénél mindig törekszem a természetességre, nagy túlzásoktól mentes de a kisebb esztétikai hibákat mindig elrejtve próbálom a fotókat egy kicsit újragondolni,szebbé, egyedibbé, mesésebbé varázsolni.
A fotókat minden esetben én retusálom, hiszen már a fotózás előtt van egy konkrét elképzelésem a végleges képet illetően és nagyon szeretem én megalkotni és ha szükséges egy kicsit újragondolni a végleges képet.
Bővebb információkért keressetek meg bizalommal, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésetekre: info@zseelphotography.com
Kismama fotózás galériáim