Ha te is családtagként tekintesz kutyusodra, biztosan elgondolkoztál már azon, hogy szeretnéd őt megörökíteni profi fotókon, és milyen jó lenne, ha közös képek is készülnének vele.

De talán elvetetted az ötletet, mert azt gondoltad, hogy kutyusod kicsit szeleburdi, vagy esetleg túl idős már hozzá. Ez egyáltalán ne tántorítson el attól, hogy jelentkezz nálam egy kutyafotózásra! Fotóztam már 7 hónapos kölyökkutyát, és 15 éves süket kutyust és mindkét esetben tündéri fotók készültek. Sokféle trükköm van arra, hogy hogyan motiváljuk a kutyusokat, hogy a kamerába nézzenek.

Hidd el maradandó élmény lesz nektek, és emellett persze gyönyörű fotókon örökítheted meg leghűségesebb társadat, családod négylábú tagját, a Kutyádat.

Az Árak oldalon is megtalálod a díjszabást, de ha kevés időd van nézelődni akkor a lényeg amit tudnod kell a fotózásról:

  • Időtartam: Kb. 2 óra
  • ~100 db fotót készítek
  • 28 db optimalizált digitális fotót adok át, melyből 15 db fotót teljes körűen retusálok
  • műtermi vagy szabadtéri fotózást is választhatsz
  • a kutya-gazdis fotókat is tartalmazza az ár

A fotózás ára 28.000.

Vagy van mini fotózás és megosztott fotózás csomag is 19.000 és 15.000 forintért.

A 19.000 forintos csomag egy mini fotózás, ami egy 1 órás fotózást jelent, készülnek kutya-gazdi fotók is és 19 db optimalizált és 9 db teljes körűen retusált fotót adok át.

A 15.000 forintos csomag egy megosztott fotózást jelent,ami azt jelenti hogy a 2 óra fotózást megoszthatod például egy ismerősöddel.1 órát téged fotózlak a kutyusoddal, a másik órában pedig a másik gazdi és a kutyusa fotózkodik. 15 db optimalizált és 7 db teljes körűen retusált fotót adok át.

Műtermi fotózást kis- és nagytestű kutyusokról is vállalok!

Ha a kutyádról és rólad készült fotókat adod ajándékba ismerőseidnek,vagy ha egy kutyás rokonodat, barátodat leped meg egy ilyen fotózással,mindenképpen garantált lesz az öröm.

Kattints a képekre lent és tekintsd meg a fotóimat, jó nézelődést :-)

Kutya fotózás galériáim