Karácsonyi műtermi fotózás kis- és nagytestű kutyusoknak is

Szeretnél közös Karácsonyi képeket kutyusoddal?
Már foglalhatók időpontok az idei Karácsonyi kutya fotózásra.
A zuglói fotóstúdióban gyönyörű karácsonyi díszlettel várlak Téged és kutyusodat. A Karácsonyi fotókat és a stúdiót megtekintheted a lenti galériákban.

Szeretnéd meglepni szeretteidet Karácsonyra egy kutyafotózással? A névre szóló fotózás ajándékutalvány igazán csodás meglepetés lesz.

További részletekért keress meg bizalommal: info@zseelphotography.com

facebook oldal: https://www.facebook.com/kutyafotozasbudapest/

Ha te is családtagként tekintesz kutyusodra, biztosan elgondolkoztál már azon, hogy szeretnéd őt megörökíteni profi fotókon, és milyen jó lenne, ha közös képek is készülnének vele.

De talán elvetetted az ötletet, mert azt gondoltad, hogy kutyusod kicsit szeleburdi, vagy esetleg túl idős már hozzá. Ez egyáltalán ne tántorítson el attól, hogy jelentkezz nálam egy kutyafotózásra! Fotóztam már 7 hónapos kölyökkutyát, és 15 éves süket kutyust és mindkét esetben tündéri fotók készültek. Sokféle trükköm van arra, hogy hogyan motiváljuk a kutyusokat, hogy a kamerába nézzenek.

Hidd el maradandó élmény lesz nektek, és emellett persze gyönyörű fotókon örökítheted meg leghűségesebb társadat, családod négylábú tagját, a Kutyádat.

Műtermi fotózást kis- és nagytestű kutyusokról is vállalok!

Ha a kutyádról és rólad készült fotókat adod ajándékba ismerőseidnek,vagy ha egy kutyás rokonodat, barátodat leped meg egy ilyen fotózással,mindenképpen garantált lesz az öröm.

Kutya fotózás galériáim