A fotózás számomra csodás ajándék a sorstól, melyben kiteljesedhetek és a hivatásommá is válhatott. De persze sokkal több is ennél. Meglátni és láttatni a szépet, az egyedit, és elkapni a pillanatot.

Célom hogy lelkiismeretes munkámmal olyan fotókat készítsek rólad, szeretteidről, és életed legfontosabb eseményeiről, melyek érzelmeket váltanak ki belőled, megnevettetnek, vagy meghatnak.

Olyan pillanatok megörökítésére törekszem, melyek kifejezik a gyermekkor vidámságát, csodáját, vagy a családi szeretetet. Ezek a pillanatok egy szempillantás alatt elillannak, de a fotók örökre megmaradnak, hogy elmeséljenek egy történetet. A Te életed történetét.

Természetesen nem feledkezem meg a családok négylábú tagjairól sem. A kutya fotózás is szívügyem. Fontosnak tartom, hogy a családi fotóalbumban ők is helyet kapjanak, hisz oly sok önzetlen szeretetet kapunk tőlük is.

Minden fotózásba igyekszem vidámságot, nyugodtságot és sok-sok szeretetet csempészni, mert tudom, hogy ezek visszatükröződnek a fotókon. Szeretnék minden fotózást maradandó élménnyé tenni.

A fotózáson készült fotókat minden esetben retusálom, nyers fotókat nem adok át. A retusálás mértékénél mindig törekszem a természetességre, nagy túlzásoktól mentes de a kisebb esztétikai hibákat mindig elrejtve próbálom a fotókat egy kicsit újragondolni,szebbé, egyedibbé, mesésebbé varázsolni. A fotókat minden esetben én retusálom, hiszen már a fotózás előtt van egy konkrét elképzelésem a végleges képet illetően és nagyon szeretem én megalkotni és ha szükséges egy kicsit újragondolni a végleges képet.

Keress meg bizalommal, ha szeretnéd otthonodat új mesés fotókkal még szeretettel telibbé varázsolni.

    Linda    ZséeL Photography