fbpx
Szeretettel üdvözöllek!   Zsolnai Lindának hívnak, és újszülött-, kismama-, családi fotózással foglalkozom.

Célom hogy lelkiismeretes munkámmal olyan fotókat készítsek rólad, szeretteidről, és életed legfontosabb eseményeiről, melyek érzelmeket váltanak ki belőled, megnevettetnek, vagy meghatnak.

Olyan pillanatok megörökítésére törekszem, melyek kifejezik a gyermekkor vidámságát, csodáját, vagy a családi szeretetet. A fotók örökre megmaradnak, hogy elmeséljenek egy történetet. A Te életed történetét.

Csodás látni ahogyan a fotókon életre kel a SZERETET. Mert ott van, minden képen – a szeretet – ami az élet értelme,amitől értelmet nyer minden. Amitől számomra igazán értelmet nyer maga a fotózás is. Ott van a kismama tekintetében ahogyan születendő gyermekére gondol, ott van egy szerelmes pár ölelésében, ott van a gyermekek nevetésében,az édesanya büszke mosolyában.

A fotózás számomra csodás ajándék a sorstól, melyben kiteljesedhetek és a hivatásommá is válhatott. De persze sokkal több is ennél. Meglátni és láttatni a szépet, az egyedit, és elkapni a pillanatot.

Minden fotózásba igyekszem vidámságot, nyugodtságot és sok-sok szeretetet csempészni, szeretnék minden fotózást maradandó élménnyé tenni.

Keress meg bizalommal, ha szeretnéd otthonodat új mesés fotókkal még szeretettel telibbé varázsolni.

Szeretettel várlak!

  Zsolnai Linda