A honlapon semmilyen személyes adatgyűjtő eszközt nem használok. Hírlevél, kapcsolatfelvételi űrlap nem található a weboldalon. Az Adatvédelmi Tájékoztatót a fotózások során kapják meg ügyfeleim, melyet elolvasnak ás aláírásukkal engedélyezik,illetve e-mailben bármilyen információ kérhető.

A fotózások alkalmával megkapott adatokat és papírokat az előírásoknak megfelelően tárolom, ahhoz nem férhet hozzá harmadik fél, és 1 év elteltével archiválom a törvényi szabályozásoknak megfelelően.

Az adatkezelés jogalapja a fotózásra jelentkező személyek önkéntesen megadott hozzájárulása. Ezek személyek elfogadják a jelen Szabályzatot, és hozzájárulnak személyes adataik jelen Szabályzat szerinti kezeléséhez.Az adatkezeléssel kapcsolatos döntéseket a Fotós hozza meg.A regisztráció során az ügyfél megadja az azonosításhoz és a kapcsolattartáshoz szükséges adatait (név, e-mail cím, telefonszám).  A regisztráció során megadott adatok kezelésének elsődleges célja a kapcsolattartás a fotók átadásának időpontjáig. A Fotós a megadott adatokat törli, ha:-azok kezelése jogellenes, vagy jogszabály a törlést elrendeli;-az érintett ügyfél azt kéri;-az adat hiányos vagy téves, és ez a felhasználásukat lehetetlenné teszi;-az adatkezelés célja megszűnt;-azt hatóság vagy bíróság elrendeli.Az érintett ügyfél kérheti személyes adatai törlését.