fbpx
Kismama fotózás árak
Kismama fotózás menete

Kedves Kismama!

Ha ellátogattál erre az oldalra, akkor minden bizonnyal a kisbabád érkezését várod, amihez szívből gratulálok. :)

Függetlenül attól, hogy az első vagy akár a harmadik babádat várod,a várandósság egy ritka, különleges időszak az életedben. Az anyaság csodálatos érzése és szép emlékei már a babád megszületése előtt jelen vannak, amikor izgatottan várod kisbabád érkezését. Sok különleges élethelyzet van egy ember életében, amelyet mindenféleképpen érdemes profi fotókon is megörökíteni, és ezek közül is kiemelkednek a babavárás boldog pillanatai.

Ha egy életen át tartó emléket szeretnél, ha szeretnéd újra és újra felidézni életednek ezt az izgalmakkal és boldog várakozással teli időszakát, akkor szeretettel várlak egy vidám hangulatú kismama fotózásra, egy olyan fotózásra ahol olyan fotók készülnek majd amilyeneket megálmodtál, a Te stílusodban, az általad elképzelt ruhában és helyszínen.

Az alábbiakban igyekszem válaszolni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre melyek a kismama fotózás kapcsán felmerülhetnek.

kismama fotózás szabadtérencsaládi kismama fotózásszabadtéri kismama fotózás

Mikorra időzítsd a kismama fotózást?

Általában ajánlott a kismama fotózást a második vagy korai harmadik trimeszterre időzíteni, de minden nő és minden terhesség más, így ez az időpont akár más is lehet a te terhességed esetén. Főként ha például iker terhességről beszélünk. Azt szoktam tanácsolni, hogy minél előbb jelentkeztek annál több időnk marad minden részlet pontos átbeszélésére és így te is nyugodtan készülsz majd a fotózásra.

családi kismama fotózás

Hol zajlik a fotózás, szabadban vagy műteremben?

A kismama fotózás lehet szabadtéren évszaktól függetlenül, és műteremben is. De természetesen a kismama fotózás lehet egy általatok kiválasztott, szíveteknek kedves helyszínen is vagy akár a saját otthonotokban is.

szabadtéri kismama fotózásőszi kismama fotózás

Milyen ruhákat és kellékeket viselhetek?

A kismama fotózáson viselheted a saját ruháidat is, de ha egészen egyedi ruhát szeretnél akkor lehetőség van gyönyörű ruhák bérlésére is. Nagyon szívesen adok neked tanácsokat, hogy szerintem milyen fazonú és színű ruha állna neked jól és természetesen minden apró részletet átbeszélünk a fotózás előtt. Bátran felteheted a kérdéseidet, megpróbálok mindenben a segítségedre lenni hogy a fotózáson a lehető legkomfortosabban érezd majd magad.

kismama fotózáss túdióbankarácsonyi kismama fotózás

Családi fotók is készülhetnek?

Igen, nagyon szívesen készítek családi fotókat is. A kismamás családi fotók mindig különlegesek, a család minden tagján érzeni a boldog várakozás izgalmát. A gyermekek számára új, ismeretlen érzés a kis testvér érkezése, de egy kismamás fotózás csodálatos módja annak, ezt a nagy változást izgalmassá, és akár szórakoztatóbbá tegyük. Minden fotózásba igyekszem vidámságot, nyugodtságot és sok-sok szeretetet csempészni, szeretnék minden fotózást maradandó élménnyé tenni.

kismama fotózás párralcsaládi kismama fotózáscsaládi kismama fotózáscsaládi kismama fotózás

Kik vannak jelen a kismama fotózás során?

A kismama fotózáskor csak én leszek veled (veletek), tehát amiatt sem kell aggódnod hogy sokan lesznek körülötted, és ez téged esetleg feszélyez.

kismama fotózás Dunánálkismama fotózásapás kismama fotózáskültéri kismama fotózás

Retusált képek is készülnek?

Igen! A fotózáson készült fotókat minden esetben retusálom.A retusálás mértékénél mindig törekszem a természetességre, nagy túlzásoktól mentes de a kisebb esztétikai hibákat mindig elrejtve próbálom a fotókat egy kicsit újragondolni, szebbé, egyedibbé, mesésebbé varázsolni. A fotókat minden esetben én retusálom, hiszen már a fotózás előtt van egy konkrét elképzelésem a végleges képet illetően és nagyon szeretem én megalkotni és ha szükséges egy kicsit újragondolni a végleges képet.

profi kismama fotózáscsaládi kismama fotózáscsaládi kismama fotózásszabadtéri kismama fotózás

Bővebb információkért keress meg bizalommal az alábbi elérhetőségeimen, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre!

Zsolnai Linda

Telefon: +3670-600-1225

Email: info@zseelphotography.com

családi kismama fotózáscsaládi kismama fotózásszabadtéri kismama fotózásőszi kismama fotózáskismama fotózás erdőbenkismama fotózásműtermi kismama fotózásmaternity photography budapest