fbpx
Baba-gyermek fotózás árak
Baba-gyermek fotózás menete

Kedves Szülők!

Ha engem bíztok meg gyermeketek fotózásával, megígérhetem hogy igazán különleges, egyedi fotókat készítek Róla. A kedvesség és a türelem igazán fontosak ebben a műfajban, ezeknek köszönhetően a gyerekek őszintén megnyílnak a kamera előtt és a gyermeki mosoly varázsa köszön vissza a fotókon.

A gyermekek nagyon szokták élvezni a fotózást. Szeretik hogy minden körülöttük forog, hogy csinos ruhában pózolhatnak a kamera előtt.

Azt szoktam javasolni, hogy a gyermek a fotózáson a kedvenc ruháit viselje, olyat amiben biztosan jól érzi majd magát, illetve érdemes elhozni a fotózásra a kedvenc játékát is. Ezek mind elősegítik azt, hogy eredeti, spontán játékos pillanatokat örökíthessünk meg.

Gyermekek fényképezése gyakran nagyon trükkös feladat. A lényeg, hogy játékosan próbáljuk az érdeklődést fenntartani, annak érdekében hogy boldog és hiteles érzelmeket lássunk a fotókon.

A gyermek fotózása történhet profi stúdióban, szabadtéren akár egy általatok kiválasztott szíveteknek kedves helyszínen is , vagy akár a saját otthonotokban is.
Minden fotózásba igyekszem vidámságot, nyugodtságot és sok-sok szeretetet csempészni, szeretnék minden fotózást maradandó élménnyé tenni.

A baba fotózást 2 részre osztanám attól függően, hogy milyen képeket szeretnél róla viszont látni.

Még nem ül a baba

A gyermek kb. 4 hónapos korától 8 hónapos koráig tartó időszak. Ezek a képek annyiban különböznek az újszülött fotóktól, hogy nagy valószínűséggel a kisbabátok már ébren lesz a felvételeken. Persze ha szerencsénk van, készülhetnek róla alvós fotók is. Tudunk a gyermekről hason fekvős képeket is készíteni, olyanokat melyeken már szépen kiemeli magát. Emellett egyéb kiegészítőkkel (kosár, sapkák) színesítjük a fotókat.

Ül a baba

Ha kisbabátok már tud ülni, de még nem tud járni, érdemes elhozni őt egy fotózásra. Nagyon aranyos fotókat lehet róla készíteni, ahogyan büszkén ül akár egy kosárban, vagy egy kis széken.

Természetesen nagyobb gyermekek fotózását is szívesen vállalom.

Bővebb információkért keressetek meg bizalommal, készséggel válaszolok minden felmerülő kérdésetekre.

Zsolnai Linda

Telefon: + 3670-600-1225

Email: info@zseelphotography.com