Baba-gyermek fotózás árak
Baba-gyermek fotózás menete

Ajándékutalvány kapható!

Lepd meg szeretteidet egy fotózás ajándékutalvánnyal !

Igényelni az info@zseelphotography.com e-mail címen, vagy a 70-600-1225 telefonszámon tudsz. Várlak szeretettel! Linda

Kedves Szülők!

Ha engem bíztok meg gyermeketek fotózásával, megígérhetem hogy igazán különleges hangulatú, egyedi fotókat készítek Róla. A kedvesség és a türelem igazán fontosak ebben a műfajban, ezeknek köszönhetően a gyerekek őszintén megnyílnak a kamera előtt és a gyermeki mosoly varázsa köszön vissza a fotókon.

Választhatsz Normál és Mini fotózás csomag közül, bővebben az Árak oldalon olvashatsz erről.

A gyermekek nagyon szokták élvezni a fotózást. Szeretik hogy minden körülöttük forog, hogy csinos ruhában pózolhatnak a kamera előtt.

Mindent előre átbeszélünk, hogy a gyermek milyen ruhákban szeretne lenni, ehhez igazítva a hátteret, kiegészítőket.

A baba vagy nagyobb gyermek fotózása is történhet szabadtéren és műteremben is.
A helyszín mindkét esetben Budapesten, a szabadtéri fotózás a 3.kerületben a műtermi fotózás pedig a belvárosban egy nagyon igényes vintage stílusú bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett stúdióban van.
De természetesen a gyermek fotózás lehet egy általatok kiválasztott, szíveteknek kedves helyszínen is vagy akár a saját otthonotokban is.

A baba fotózást 2 részre osztanám attól függően, hogy milyen képeket szeretnél róla viszont látni.

Még nem ül a baba

A gyermek kb. 4 hónapos korától 8 hónapos koráig tartó időszak. Ezek a képek annyiban különböznek az újszülött fotóktól, hogy nagy valószínűséggel a kisbabád már ébren lesz a felvételeken. Persze ha szerencsénk van, készülhetnek alvós fotók is. Tudunk a gyermekről hason fekvős képeket is készíteni, olyanokat melyeken már szépen kiemeli magát. Emellett egyéb kiegészítőkkel (kosár, sapkák) színesítjük a fotókat.

Ül a baba

Ha kisbabátok már tud ülni, de még nem tud járni, érdemes elhozni őt egy fotózásra. Nagyon aranyos fotókat lehet róla készíteni, ahogyan büszkén ül akár egy kosárban, vagy egy kis széken.

Bővebb információkért keressetek meg bizalommal, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésetekre: info@zseelphotography.com