Újszülött fotózás árak
Újszülött fotózás menete

Újszülött fotózás akció – 20% árengedménnyel!

Jelentkezni 2020. Április 30-ig lehet! Felhasználható 2020 Augusztus 31-ig.

Üdvözöllek a weboldalamon! Zsolnai Linda vagyok, újszülött fotózással foglalkozom. Igazán különleges élmény számomra pár napos babákat fotózni. Célom, hogy gyönyörű fotókon örökítsem meg gyermeked életének e csodálatos, és oly gyorsan elillanó időszakát. Budapesten és Budapest 100 km-es körzetében is vállalok újszülött fotózást.

Válaszd az újszülött fotózást velem!

Az újszülött fotózás a fő profilom és az elmúlt évek során nagyon sok újszülöttet fotóztam már, így biztos lehetsz abban, hogy kisbabád a legnagyobb biztonságban lesz a fotózás alatt. Amellett hogy számos újszülött fotózás workshopon vettem részt, közel 8 évig dolgoztam bébiszitterként, és elsősorban csecsemőkre vigyáztam. Azt gondolom főként ennek köszönhető, hogy a legnagyobb biztonsággal és nyugalommal tudom az újszülötteket fotózni. Az újszülött fotózás során mindig a természetes pózokat részesítem előnyben, olyan beállításokat melyek kényelmesek a baba számára is, és persze elsősorban biztonságosak.

Bababarát stúdióban vagy akár otthon, kiszállással

Újszülött babához szívesen megyek házhoz, de van lehetőség stúdiós fotózásra is egy bababarát, gyönyörűen berendezett mini stúdióban is.Újszülött fotózásnál inkább az a jellemző, hogy én megyek a család otthonába, így a megszokott környezetetekben zajlik a fotózás.

Mikor a legjobb az újszülött fotózás?

Az újszülött fotózást a legideálisabb a baba 5-10 napos korában megejteni, de természetesen 2-3 hetes babák fotózását is szívesen elvállalom. Ilyenkor a nap túlnyomó részében békésen alszanak, így könnyen készíthetünk róluk angyali, alvós fotókat.

Mikor jelentkezzek a fotózásra?

Érdemes már a várandósság alatt felvenned velem a kapcsolatot (7-8. hónapban), ha szeretnél újszülött fotózásra jelentkezni. Fontos, hogy legyen időnk minden tudnivalót alaposan átbeszélni, illetve hogy biztosan legyen szabad időpontom a baba születése utáni pár napban. Természetesen előfordul olyan is, hogy akkor kapok telefonhívást ha már megszületett a baba. Ilyen esetben is megoldható a fotózás, biztosan megoldjuk hogy legyen szabad időpont. :-)

Miket kell biztosítanunk a fotózáshoz?

A fotózáshoz szükséges kellékeket, kis ruhákat én biztosítom. Számos kézzel készített egyedi ruháim, takaróim, fejpántjaim, sapkáim vannak.Tőletek csak annyit fogok kérni, hogy a nappaliban, vagy ahol a legkényelmesebben elférünk, tegyetek szabaddá egy kisebb területet ahol majd fotózhatunk. Nem probléma ha kicsi a lakásotok, biztosan megoldjuk majd hogy elférjünk :-)

Nem probléma ha kevés fény van a lakásunkban?

Nem jelent problémát az sem, ha kevés napfény éri a szobát ahol fotózni fogunk, mivel megfelelő fényforrást is biztosítok, amivel akár egy teljesen sötét szobában is fotózhatunk.

Hogyan zajlik a fotózás?

Az első és legfontosabb dolog melyet meg kell említenem, hogy egy újszülött fotózás menetét egy valaki irányítja, a kisbabád :-) A legfontosabb, hogy minden esetben hozzá igazodunk, ha kell többször is megállunk etetni, pelust cserélni, pihenni. Természetesen előre megtervezek mindent, de mindig a baba ritmusa szerint haladunk. A türelem a legfontosabb, ezért is készülök úgy egy újszülött fotózásra hogy eltarthat akár 3-4 órát is.Időkorlát nincsen, addig maradok nálatok amíg a gyönyörű fotók el nem készülnek :-)

Mi történik ha a babám aznap éppen hasfájós, nyűgösebb?

Természetesen ilyen is előfordul, de minden esetben igazodunk a babához. Ilyenkor többet pihenünk, megvárjuk amíg teljesen megnyugszik, elmúlik a hasfájása és elálmosodik. Elaltatjuk, és utána folytatjuk a fotózást.

Családi fotók is készülnek az újszülött fotózáson?

A fotózás alakalmával szívesen készítek családi fotókat is,ezt az ár tartalmazza. Érdemes olyan ruhákat viselnetek a fotózáson, melyek színben harmonizálnak egymással. Nagyon szívesen adok tanácsot ha bizonytalanok vagytok abban, hogy milyen ruhát válasszatok. :-)

Bármilyen színvilágban, kellékekkel, ruhácskákkal!

Az újszülött fotózás előtt fontos átbeszélnünk, hogy milyen színvilágot képzeltek el kisbabátok fotóin. Érdemes ezt a színvilágot a lakásotok színeihez igazítani, – ha szeretnétek kitenni a szobák falára is az elkészült fotókból – hogy a színek harmonizáljanak egymással.

Ajándékutalvány is kapható!

Lepd meg szeretteidet egy fotózás ajándékutalvánnyal! Igényelni az info@zseelphotography.com e-mail címen, vagy a +36-70-600-1225 telefonszámon tudsz.

Várlak szeretettel!

Zsolnai Linda