Újszülött fotózás menete
 

Ajándékutalvány kapható!

Lepd meg szeretteidet egy fotózás ajándékutalvánnyal Karácsonykor!

Igényelni az info@zseelphotography.com e-mail címen, vagy a 70-600-1225 telefonszámon tudsz. Várlak szeretettel! Linda

Igazán különleges élmény pár napos babákat fotózni. Célom, hogy gyönyörű fotókon örökítsem meg gyermeked életének e csodálatos, és oly gyorsan elillanó időszakát.

Az újszülött fotózást a legideálisabb a baba 5-10 napos korában megejteni. Ilyenkor a nap túlnyomó részében békésen alszanak, így könnyen készíthetünk róluk angyali, alvós fotókat. A fotózás ideje alatt mely általában 2-3 óra, mindvégig igazodunk a baba ritmusához, ha szükséges pihenünk és megetetjük az újszülöttet.

Ha a babád már nem újszülött, az sem jelent problémát. Nagyon szívesen házhoz megyek nagyobb babákhoz is, ha számotokra az kényelmesebb.

Újszülött babához minden esetben házhoz megyek, mert az a tapasztalat hogy sokkal nyugodtabb körülmények között tudunk így fotózni, és a baba biztonsága szempontjából is előnyösebb.Véleményem szerint ez a legideálisabb a baba nyugalma érdekében is, és ugyanazokat a kiegészítőket, kellékeket biztosítom mintha stúdióban fotóznánk.  Mindent kelléket én biztosítok a fotózáshoz.Van lehetőség gyönyörű egyedi, kézzel készített újszülött ruha,és kiegészítők rendelésére is.

Budapesten és Budapest 100 km-es körzetében is vállalok újszülött fotózást. A kiszállási díjat előre egyeztetjük.

A fotózás alakalmával szívesen készítek családi fotókat is,ezt az ár tartalmazza.

Az újszülött fotózás előtt fontos átbeszélnünk, hogy milyen színvilágot képzeltek el kisbabátok fotóin. Érdemes ezt a színvilágot a lakásotok színeihez igazítani, – ha szeretnétek kitenni a szobák falára is az elkészült fotókból – hogy a színek harmonizáljanak egymással.

Érdemes már a várandósság alatt felvenned velem a kapcsolatot(7-8. hónapban), ha szeretnél újszülött fotózásra jelentkezni. Fontos, hogy legyen időnk minden tudnivalót alaposan átbeszélni, illetve hogy biztosan legyen szabad időpontom a baba születése utáni pár napban.

Zsolnai Linda 0670-600-1225

info@zseelphotography.com