Igazán különleges élmény pár napos babákat fotózni. Célom, hogy gyönyörű fotókon örökítsem meg gyermeked életének e csodálatos, és oly gyorsan elillanó időszakát.

Az újszülött fotózást a legideálisabb a baba 5-10 napos korában megejteni. Ilyenkor a nap túlnyomó részében békésen alszanak, így könnyen készíthetünk róluk angyali, alvós fotókat. A fotózás ideje alatt mely általában 2-3 óra, mindvégig igazodunk a baba ritmusához, ha szükséges pihenünk és megetetjük az újszülöttet.

Újszülött babához igény szerint házhoz is megyek, ha úgy érzitek, hogy számotokra az kényelmesebb lenne.Véleményem szerint ez a legideálisabb a baba nyugalma érdekében, és ugyanazokat a kiegészítőket, kellékeket biztosítom mint ha stúdióban fotóznánk. Nincsen kiszállási díj. Mindent én biztosítok a fotózáshoz, kis ruhákat, kellékeket egyaránt.Van lehetőség gyönyörű egyedi, kézzel készített újszülött ruha,és kiegészítők rendelésére is.

Szívesen készítek családi fotókat is.

Érdemes már a várandósság alatt felvenned velem a kapcsolatot(7-8. hónapban), ha szeretnél újszülött fotózásra jelentkezni. Fontos, hogy legyen időnk minden tudnivalót alaposan átbeszélni, illetve hogy biztosan legyen szabad időpontom a baba születése utáni pár napban.

Újszülött fotózás galériáim