Újszülött fotózás menete
Újszülött fotózás akció -20% árengedmény. Jelentkezni 2020. Április 30-ig lehet!
Üdvözöllek a weboldalamon! Zsolnai Lindának hívnak, újszülött fotózással foglalkozom. Igazán különleges élmény számomra pár napos babákat fotózni. Célom, hogy gyönyörű fotókon örökítsem meg gyermeked életének e csodálatos, és oly gyorsan elillanó időszakát.
Budapesten és Budapest 100 km-es körzetében is vállalok újszülött fotózást.

Az újszülött fotózás a fő profilom és az elmúlt évek során nagyon sok újszülöttet fotóztam már, így biztos lehetsz abban, hogy kisbabád a legnagyobb biztonságban lesz a fotózás alatt. Amellett hogy számos újszülött fotózás workshopon vettem részt, közel 8 évig dolgoztam bébiszitterként, és elsősorban csecsemőkre vigyáztam. Azt gondolom főként ennek köszönhető, hogy a legnagyobb biztonsággal és nyugalommal tudom az újszülötteket fotózni.

Újszülött babához szívesen megyek házhoz, de van lehetőség stúdiós fotózásra is egy bababarát, gyönyörűen berendezett mini stúdióban is.

Újszülött fotózásnál inkább az a jellemző, hogy én megyek a család otthonába, így a megszokott környezetetekben zajlik a fotózás.A fotózáshoz szükséges kellékeket, kis ruhákat én biztosítom. Tőletek csak annyit fogok kérni, hogy a nappaliban, vagy ahol a legkényelmesebben elférünk, tegyetek szabaddá egy kisebb területet ahol majd fotózhatunk. Nem probléma ha kicsi a lakásotok, biztosan megoldjuk majd hogy elférjünk :-) Nem jelent problémát az sem, ha kevés napfény éri a szobát ahol fotózni fogunk, mivel megfelelő fényforrást is biztosítok, amivel akár egy teljesen sötét szobában is fotózhatunk.

Az újszülött fotózást a legideálisabb a baba 5-10 napos korában megejteni, de természetesen 2-3 hetes babák fotózását is szívesen elvállalom. Ilyenkor a nap túlnyomó részében békésen alszanak, így könnyen készíthetünk róluk angyali, alvós fotókat. A fotózás ideje alatt mely általában 2-3 óra, mindvégig igazodunk a baba ritmusához, ha szükséges pihenünk és megetetjük az újszülöttet. Időkorlát nincsen, addig maradok nálatok amíg a gyönyörű fotók el nem készülnek :-)

A fotózás alakalmával szívesen készítek családi fotókat is,ezt az ár tartalmazza.

Az újszülött fotózás előtt fontos átbeszélnünk, hogy milyen színvilágot képzeltek el kisbabátok fotóin. Érdemes ezt a színvilágot a lakásotok színeihez igazítani, – ha szeretnétek kitenni a szobák falára is az elkészült fotókból – hogy a színek harmonizáljanak egymással.

Érdemes már a várandósság alatt felvenned velem a kapcsolatot(7-8. hónapban), ha szeretnél újszülött fotózásra jelentkezni. Fontos, hogy legyen időnk minden tudnivalót alaposan átbeszélni, illetve hogy biztosan legyen szabad időpontom a baba születése utáni pár napban.

Ajándékutalvány kapható! Lepd meg szeretteidet egy fotózás ajándékutalvánnyal !
Igényelni az info@zseelphotography.com e-mail címen, vagy a 70-600-1225 telefonszámon tudsz. Várlak szeretettel! Linda

Zsolnai Linda 0670-600-1225

info@zseelphotography.com