fbpx
Újszülött fotózás árak
Újszülött fotózás menete

újszülött fotózásújszülött fotózásújszülött iker fotózásprofi újszülött fotózásbaba fotózás

Szeretettel üdvözöllek !  :-)

Zsolnai Lindának hívnak és újszülött fotózással foglalkozom. Igazán különleges élmény számomra pár napos babákat fotózni. Célom, hogy gyönyörű fotókon örökítsem meg gyermeked életének e csodálatos, és oly gyorsan elillanó időszakát. Budapesten és 50 km-es körzetében is vállalok újszülött fotózást otthonotokban, vagy Budapesten műteremben.

újszülött fotózásVálaszd az újszülött fotózást velem!

Az újszülött fotózás a fő profilom és az elmúlt évek során nagyon sok újszülöttet fotóztam már, így biztos lehetsz abban, hogy kisbabád a legnagyobb biztonságban lesz a fotózás alatt. Amellett hogy számos újszülött fotózás workshopon vettem részt, közel 8 évig dolgoztam bébiszitterként, és elsősorban csecsemőkre vigyáztam. Azt gondolom főként ennek köszönhető, hogy a legnagyobb biztonsággal és nyugalommal tudom az újszülötteket fotózni. Az újszülött fotózás során mindig a természetes pózokat részesítem előnyben, olyan beállításokat melyek kényelmesek a baba számára is, és persze biztonságosak. Ha a baba biztonságban érzi magát, az a fotókon is meglátszik, kisimul a kis arca és sokszor mosolyog.

Fotózás a saját otthonodban is

Újszülött babához általában házhoz megyek így a megszokott környezetetekben zajlik a fotózás.Minden felszerelést,kelléket, ruhákat biztosítok a fotózáshoz.De műtermi újszülött fotózásra is van lehetőség.

Mikor a legjobb az újszülött fotózás?

Az újszülött fotózást a legideálisabb a baba 5-10 napos korában megejteni, de természetesen 2-3 hetes babák fotózását is szívesen elvállalom. Ilyenkor a nap túlnyomó részében békésen alszanak, így könnyen készíthetünk róluk angyali, alvós fotókat.

Mikor jelentkezzek a fotózásra?

Érdemes már a várandósság alatt felvenned velem a kapcsolatot (7-8. hónapban), ha szeretnél újszülött fotózásra jelentkezni. Fontos, hogy legyen időnk minden tudnivalót alaposan átbeszélni, illetve hogy biztosan legyen szabad időpontom a baba születése utáni pár napban. Természetesen előfordul olyan is, hogy akkor kapok telefonhívást ha már megszületett a baba. Ilyen esetben is megoldható a fotózás, biztosan megoldjuk hogy legyen szabad időpont. :-)

Miket kell biztosítanunk a fotózáshoz?

A fotózáshoz szükséges kellékeket én biztosítom. Néhány saját babaruhám is van, de ezek folyamatosan cserélődnek. Tőletek csak annyit fogok kérni, hogy a nappaliban, vagy ahol a legkényelmesebben elférünk, tegyetek szabaddá egy kisebb területet ahol majd fotózhatunk. Nem probléma ha kicsi a lakásotok, biztosan megoldjuk majd hogy elférjünk :-)

Hogyan készüljek az újszülött fotózásra?

A fotózás előkészületeiről írnék most néhány dolgot. Ami a legfontosabb, hogy a fotózás napján is az addig megszokott rutin szerint csináljatok mindent, a baba ritmusa szerint. Tudjuk, hogy egy újszülött babával minden nap más és más, semmit sem lehet előre megtervezni. Így nektek sem lesz stresszes a fotózás, és így a baba is sokkal nyugodtabb lesz majd, mivel nagyon megérzik ha az édesanya ideges. Az alvás, az etetés ugyanúgy fog történni ahogy az előző napokon is, azzal a különbséggel hogy közben készítünk néhány gyönyörű képet a kisbabátokról. A fotózás alatt nyugodtan lehettek kényelmes otthoni ruhában is, elég ha majd a családi fotókhoz veszitek fel a csinos ruhát. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a fotózás alatt, és visszaemlékezve egy szép emlék legyen számotokra.

Nem probléma ha kevés fény van a lakásunkban?

Nem jelent problémát az sem, ha kevés napfény éri a szobát ahol fotózni fogunk, mivel megfelelő fényforrást is biztosítok, amivel akár egy teljesen sötét szobában is fotózhatunk.

Hogyan zajlik a fotózás?

Az első és legfontosabb dolog melyet meg kell említenem, hogy egy újszülött fotózás menetét egy valaki irányítja, a kisbabád :-) A legfontosabb, hogy minden esetben hozzá igazodunk, ha kell többször is megállunk etetni, pelust cserélni, pihenni. Természetesen előre megtervezek mindent, de mindig a baba ritmusa szerint haladunk. A türelem a legfontosabb, ezért is készülök úgy egy újszülött fotózásra hogy eltarthat akár 3-4 órát is.Időkorlát nincsen, addig maradok nálatok amíg a gyönyörű fotók el nem készülnek :-)

Mi történik ha a babám aznap éppen hasfájós, nyűgösebb?

Természetesen ilyen is előfordul, de minden esetben igazodunk a babához. Ilyenkor többet pihenünk, megvárjuk amíg teljesen megnyugszik, elmúlik a hasfájása és elálmosodik. Elaltatjuk, és utána folytatjuk a fotózást.

A baba poci mindig legyen tele :-)

Ezzel nem árulok el titkot, hiszen mint egyébként mindig, az újszülött fotózás alatt is a lényeg hogy a baba poci mindig legyen tele.Persze még ez sem garancia arra, hogy a kisbaba elalszik és készülhetnek is róla az angyali alvós fotók. De nem gond, mert természetesen annak is örülünk ha ébren van, jókedvű, és kíváncsian megfigyeli hogy mi is zajlik körülötte. Mindig a baba szükségletei szerint zajlik az újszülött fotózás.

Családi fotók is készülnek az újszülött fotózáson?

A fotózás alkalmával szívesen készítek családi fotókat is,ezt az ár tartalmazza. Érdemes olyan ruhákat viselnetek a fotózáson, melyek színben harmonizálnak egymással. Nagyon szívesen adok tanácsot ha bizonytalanok vagytok abban, hogy milyen ruhát válasszatok. :-)

Bármilyen színvilágban, kellékekkel, ruhácskákkal!

Az újszülött fotózás előtt fontos átbeszélnünk, hogy milyen színvilágot képzeltek el kisbabátok fotóin. Érdemes ezt a színvilágot a lakásotok színeihez igazítani, – ha szeretnétek kitenni a szobák falára is az elkészült fotókból – hogy a színek harmonizáljanak egymással.

Milyen pózokban fotózod majd a babánkat?

Ami a pózokat illeti én a legegyszerűbb pózokat részesítem előnyben,nem szeretem a túlbonyolított, a baba számára esetleg nem annyira természetes beállításokat. Az újszülött fotózás talán legfontosabb része a bizalom, hiszen a kezembe adjátok újszülött gyermeketeket. Biztosíthatlak titeket hogy gyermeketek jó kezekben lesz,legfőbb szempontom az ő biztonsága.A fotózás ideje alatt lehettek a baba közvetlen közelében,akár egy karnyújtásnyira tőle,de vannak olyan szülők akik inkább pihennek a fotózás ideje alatt, és a háttérből figyelik az eseményeket. Ez opcionális, ahogy nektek kényelmesebb,megnyugtatóbb.

Fotózás Budapesten és 50 km-es körzetében?

Igen, újszülött fotózást nem csak Budapesten, hanem Budapest 50 km-es körzetében is vállalok kiszállással.

Bővebb információkért keress meg bizalommal az alábbi elérhetőségeimen, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre!

Várlak szeretettel,  Zsolnai Linda fotográfus

Telefon: +3670-600-1225

Email: info@zseelphotography.com

újszülött fotózás budapestenújszülött fotózásújszülött fotózás fejpántgyerek fotózás