fbpx
Kutya fotózás árak
Kutya fotózás menete

Zsolnai Linda vagyok, és kutyafotózással is foglalkozom. A kutyafotózás szívügyem. Fontosnak tartom, hogy a családi fotóalbumban ők is helyet kapjanak, hisz oly sok önzetlen szeretetet kapunk tőlük is.

Ha te is családtagként tekintesz kutyusodra, biztosan elgondolkoztál már azon, hogy szeretnéd őt megörökíteni profi fotókon, és milyen jó lenne, ha közös képek is készülnének vele.

De talán elvetetted az ötletet, mert azt gondoltad, hogy kutyusod kicsit szeleburdi, vagy esetleg túl idős már hozzá. Ez egyáltalán ne tántorítson el attól, hogy jelentkezz nálam egy kutyafotózásra! Fotóztam már 7 hónapos kölyökkutyát, és 15 éves süket kutyust és mindkét esetben tündéri fotók készültek. Sokféle trükköm van arra, hogy hogyan motiváljuk a kutyusokat, hogy a kamerába nézzenek.

Hidd el maradandó élmény lesz nektek, és emellett persze gyönyörű fotókon örökítheted meg leghűségesebb társadat, családod négylábú tagját, a Kutyádat.

A kutya-gazdi fotózás során készült fotóimmal, a kutyád és közted lévő szoros és őszinte kapcsolatot igyekszem visszaadni a képeken.

A kutyák különleges helyet foglalnak el sokunk életében és szívében. Egy kutya és gazdája között egészen rendkívüli a kapcsolat, egyfajta néma cinkosság.

A kutyafotózás lényege, hogy milyen trükkökkel tudjuk a kutyád figyelmét fenntartani, annak érdekében, hogy a kamerába nézzen.

Tehát a mi feladatunk, hogy fejen állva, furcsa hangokat kiadva, labdát dobálva elérjük, hogy kutyusod egy adott irányba figyeljen, és lehetőség szerint én a kamerával valahol a kutya és a labda között legyek és kattintsak. Ugye milyen bonyolultan hangzik? Csak viccelek, egyáltalán nem az, sőt. Ha szeretnél egy jó hangulatú fotózáson részt venni, jelentkezz hozzám és ígérhetem, hogy egy életre szóló élmény lesz.

Ha a kutyádról és rólad készült fotókat adod ajándékba ismerőseidnek,vagy ha egy kutyás rokonodat, barátodat leped meg egy ilyen fotózással,mindenképpen garantált lesz az öröm.

Ajándékutalványt is vehetsz nálam, ajándékozz élmény fotózást.

Kattints a képekre és tekintsd meg a fotóimat, jó nézelődést :-)